V prvním poločase ERA-PACK na svého soka nastoupil velmi zostra, z úvodních brankových příležitostí se ale prosadit nedokázali a v desáté minutě přišel z ojedinělé šance trest. Roh Radima Záruby usměrnil na branku Igor Leovski, který neomylně vymetl šibenici chrudimské branky. Sešívaní se namlsali a začali chrudimskou obranu výrazně zlobit, Pršičův únik musel likvidovat až brankář Litviněnko.

Ač měli Chrudimští územní převahu, do poločasu se vyrovnání nedočkali. To už ale neplatilo na sklonku třetí minuty druhého poločasu. David Drozd utekl všem soupeřům na pravé straně a svůj únik zakončil vyrovnávacím gólem. Tím však odpor čtvrtého týmu tabulky nezlomil. Po půlhodině hry dostal hosty z rychlého kontru znovu do vedení Marko Radovanovič, po dvaceti vteřinách trefil vyrovnání chrudimský Matěj Slováček.

Domácí tým spustil silný tlak, který vyvrcholil vedoucím gólem po krásné kombinaci z nohy Maxe dvě minuty před koncem. Rázem musela dotahovat Slavia, která ihned přistoupila ke hře bez brankáře. Nakonec jí k závěrečnému vyrovnání pomohl desetimetrový kop, který se štěstím proměnil Uroš Krasnič, jenž v čase 39:32 stanovil výsledné skóre na 3:3.

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Do utkání jsme vstoupili dobře, ale potom jsme ztratili koncentraci. Po pauze jsme náš výkon již zlepšili. Oba týmy hrály kvalitní futsal, byl to dobrý zápas, který se divákům musel líbit. A byla to ideální příprava na blížící se play off.“

Uroš Krasnič (hráč SK Slavia Praha): „Spoluhráči mne na penaltu přímo dostrkali. Trénujeme si to často s Markem Karpiakem, nebylo to samozřejmě vůbec jednoduché, ale zvládl jsem to. Chtěli jsme hrát jako tým a to se nám myslím dnes podařilo. Věřím, že se naše výkony zlepšují a budeme na play-off dobře připravení.“

FK ERA-PACK Chrudim - SK Slavia Praha 3:3 (0:1)

Branky: 23. D. Drozd, 30. Slováček (P. Drozd), 39. Max – 10. Leovski (Záruba), 30. Radovanovič (Leovski), 40. Krasnič (10 m kop).

Fotogalerie

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.