Souboje mezi Chrudimí a Slavií Praha si všimla i Česká televize, která ho bude vysílat v úterý 12.3.2019 od 20:15 přímým přenosem. V případě potřeby můžeme pro faktické informace využít textový přenos na serveru onlajny.com.

První vzájemné utkání:

SK Slavia Praha – FK ERA-PACK Chrudim 2:2 (1:2)
Branky
: 9. Pršič (Klíma), 34. Everton (vla.) – 2. Max (D. Drozd), 16. D. Drozd (Max).
SK Slavia Praha: Karpiak – Klíma, Krstevski, Trojan, Jošt, Sita, Pršič, Leovski, Dodo, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Hájek.
FK ERA-PACK Chrudim: Litviněnko – Everton, Mareš R., Mareš M., Max, Koudelka, Drozd P., Drozd D., Doša, Bagatini, Balog, Slováček, Felipe.

Ohlasy z kabiny:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Utkání proti Slavii je pro nás velmi důležité. Hráli jsme proti nim před měsícem a v zápase s nimi jsme získali představu o našich nedostatcích, na jejichž nápravě jsme pracovali. Nyní má šanci napravit ztrátu ze vzájemného zápasu. Tým se zvedá v pravou chvíli a já se na zápas nesmírně těším. Každý ví o kvalitě soupeře, takže doufám, že nás čeká skvělé utkání!“

David Jošt (hráč SK Slavia Praha): „V úterý nás čeká další náročný zápas, který bychom chtěli před koncem základní části zvládnout. V prvním vzájemném zápase s Chrudimí jsme si dokázali, že se dá hrát s každým. Štěstí bylo na naší straně a nakonec se nám podařilo připravit favorita o body. Se stejným nasazením a chutí zvítězit se vydáme do Chrudimi i tentokrát, a když na palubovce necháme všechno, můžeme být znovu úspěšní."

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?