Plzeň nás asi zklamala ze všech týmů nejvíc, jelikož hra, kterou u nás předváděla vůbec neodpovídá profesionálnímu týmu. My jsme nakonec do zápasu museli nastoupit pouze s šesticí hráčů, jelikož dva hráči nám vypadli těsně před začátkem zápasu nicméně celý tým nechal na hřišti dneska maximum a s Plzní jsme uhráli výborný výsledek.

Těžko říct, kam to letos může Plzeň dotáhnout, když není schopna proměnit ani ty nejvyloženější šance a jeho hráči nedají gól ani do prázdné brány.

Po zápase se opět ukázal ve velmi negativním světle hostující trenér Frič, který si svou frustraci nad nepovedeným výkonem svého týmu musel vyřvat na našich hráčích.

Martin Kapsa (trenér VŠB-TU Ostrava): "Na to, že se nám dvě hodiny před zápasem zranili dva hráči a museli jsem opět po týdnu odehrát celý zápas v šesti lidech do hry, tak super výsledek. Brankáři nám zachytali oba dva luxusně a co všechno pochytali plzeňským střelcům tak to klobou dolů. "

David Frič (SK Interobal Plzeň): "Odehráli jsme velmi špatné utkání, měli bychom se zamyslet nad svým přístupem k posledním dvěma zápasům. Jediní dva hráči, kteří dnes snesli přísnější měřítko byli Němec a Rešetár."

Statistiky

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?