Co říkají před pátečním duelem trenéři obou celků a Tomáš Prejsa?

Jakub Němec, trenér Olympiku: ,,V utkání s Libercem jsme favorité a to chceme také potvrdit. S Chrudimí to bylo téměř výhradně o dobré obraně, ke které teď musíme přidat i nadstavbu ve hře dopředu. Liberec je nepříjemný soupeř, jehož hra je založená na důrazu, má silné hráče a je nebezpečný, když je soupeř pustí k jejich hře. My ale chceme být aktivní, držet míč a mít hru pod kontrolou. Chceme zvítězit a potvrdit šesté místo v lize.”

Michael Vacek, trenér Liberce: ,,Po třech prohrách bychom rádi konečně bodovali, ale víme, že to bude velmi těžké. Mělník má zkušené mužstvo, které má v podstatě jisté play off. Bude záležet jak dobře budeme plnit defenzivní úkoly a nebudeme pouštět soupeře do šancí.”

Tomáš Prejsa, hráč Olympiku: ,,S Libercem nás nečeká nic jednoduchého, což potvrdil už zápas na podzim u nich. Přestože jsme měli v poločase komfortní náskok, tak Liberec během 5 minut otočil zápas ve svůj prospěch a těžce jsme museli otáčet my. Nicméně budeme dobře připraveni a musíme za každou cenu uspět, protože chceme vylepšit co nejlépe naše postavení pro boje v play-off! Bitva s Libercem a následně v Brně jsou pro nás klíčové a my chceme tuhle válku vyhrát.”

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?