Svěřenci Karla Kruliše mají za svůj cíl vybojovat si místo v play-off, před středečním zápasem jsou na 7. místě tabulky, mají na svém kontě 5 vítězství, 1 remízu a 10 proher. Ta poslední přišla minulou středu v hale na Podvinném Mlýně, kde Démoni inkasovali jedenáctkrát. Zápas sledoval v hledišti i slávistický útočník Martin Směřička.

„Většinu prvního poločasu dokázali Spartě odolávat, potom ale několikrát otevřeli hru a udělali chyby, které Sparta nemilosrdně trestala a zápas rozhodla. Vysoké skóre nás nesmí zmást, Démoni budou v domácím prostředí hrát jinak, nesmíme nic podcenit.“

"Zápas se Slavii musíme hrát zodpovědně a bez zbytečných chyb,víme, že je Slavie favoritem utkání, ale pokud chceme skončit do 8. místa, musíme doma bodovat, bude to těžké, ale věřím, že se oklepeme po posledním zápase a ve středu budeme připraveni Slavii potrápit a nechat nějaké body doma v České Lípě," uvedl trenér Démonů Karel Kruliš.

Zápas v Edenu, který se hrál 17. listopadu 2018, skončil vítězstvím sešívaných 3:2. Slávisté vedli po první poločase 3:0, když se trefili Krstevski, Krasnič a Homola. Po přestávce ale už další šance neproměnili a v závěru dvakrát skóroval Martin Sop.

Slavia je v současnosti na čtvrtém místě tabulky, na třetí Spartu ztrácí sedm bodů a před pátým Interobalem má náskok deseti bodů. Vítězstvím v Lípě bychom si definitivně zajistili 4. místo.

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.