"Čeká nás nejlepší český futsalový klub v historii. Naše výkony proti silným celkům nejsou dobré. V úterý budeme chtít všem ukázat opak, že i nadále se s námi musí počítat. Bohužel nám bude chybět rozdílový hráč Radim Záruba, a teď se k němu přidala i další opora Martin Směřička. Při absenci těchto dvou opor a proti takto silnému soupeři musíme hrát daleko víc týmově než doteď,“ říká před utkání kapitán týmu Jan Homola. Jeho spoluhráči, o kterých mluví, budou chybět kvůli disciplinárním trestům.

Svůj hlas před utkáním přidává také trenér Chrudimi Felipe Conde, který sledoval poslední zápas Slavie proti Plzni v hledišti haly.

„Po dlouhé době bez mistrovského zápasu nás nyní čekají tři duely krátce za sebou. První pro nás znamená kvalitní test proti vynikajícímu soupeři. Poslední dva týdny jsme zapracovali na fyzické přípravě, vyzkoušeli si nové varianty útoků, které chceme využít v play-off. Zápas se Slavií bude skvělou možností na otestování věcí v praxi, a především k návratu do herního tempa. K soupeři máme respekt a budeme se snažit podat co nejlepší výkon."

Během utkání si fanoušci budou moci prohlédnout mistrovský pohár a zapojit se do soutěže na sociálních sítích, ve které budou moci vyhrát dres svého oblíbeného klubu. Slavia také připraví již tradiční losování vstupenek – tentokrát ceny věnuje společnosti Český svaz projektů a Fotbalservis.cz. Diváci tak budou moci vyhrát předplatné časopisů nebo míče Adidas.

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.