Předseda klubu Ago Simitči si připravil na čtvrteční večer překvapení, a to vítěze kategorie „Talent roku“ Lukáše Křivánka: „Trenér týmu po mě chtěl leváka, tak jsem musel řešit dalšího reprezentanta, jednoho z největších talentů, co běhá po českých palubovkách. Lukáš bude k dispozici už v pondělním utkání proti Helasu Brno. Touto cestou bych chtěl poděkovat majiteli Bazooky panu Moricovi za rychlé a vstřícné jednání.“

Lukáš v dosavadní sezoně odehrál za Bazooka CF U. Hradiště ve VARTA futsal lize 13 zápasů během kterých vstřelil 6 branek a na dalších 13 nahrál.

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.