Dva atraktivní duely si pro svůj přímý přenos na internetu vybraly Tipsport.cz a LSTV. Oba budou komentované. Ve 20 hodin začne zápas v plzeňské hale Lokomotiva, kde Západočeši vyzvou v třaskavém duelu Spartu. O půl hodině později začne další velmi zajímavý mač. Severočeské Teplice se utkají se Slavií Praha.

Nicméně kolo nabídne i další atraktivní duely. Uherské Hradiště hostí v souboji nováčků Liberec. Třetí nováček z Ostravy přivítá Helas Brno a dosud neporažená Chrudim bude svůj post obhajovat v České Lípě!

Program 15. kola VARTA futsal ligy

20:00 Plzeň – Sparta Praha (živě Tisport.cz a LSTV)
20:30 Uherské Hradiště – Liberec
20:00 VŠB-TU Ostrava – Helas Brno
20:30 Teplice – Slavia Praha (živě Tisport.cz a LSTV)
20:30 Česká Lípa – ERA-PACK Chrudim

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?