„Na zápas s Teplicema se těšíme, protože spolu s Chrudimí a s námi jsou jedním z nejlepších týmů v lize. Teď navíc ještě posílili o další tři hráče, z čehož vyplývá, že chtějí urvat mistrovský titul. V lize jsme s nimi prohráli trochu nešťastně a krutě, ale potom jsme porážku odčinili v nejdůležitější moment, a to když se hrálo o finále poháru. V pátek hrajeme po třech měsících doma a nic jiného než vítězství nás před televizními kamerami nezajímá. Pokud chceme jít do play off z druhého místa, musíme bezpodmínečně vyhrát všechny zbývající zápasy do konce sezony včetně toho pátečního. Tímto bych chtěl pozvat všechny fanoušky, aby si našli čas a přišli nás podpořit,“ uvedl trenér Sparty Beni Simitči.

„Teplice jsou velmi kvalitní soupeř, mají dobrý tým. Nicméně věřím, že stejně jako v sobotu na Slavii ukážeme svou kvalitu a před našimi fanoušky dokážeme zvítězit. Už dvakrát jsme spolu v této sezoně hráli. V prvním případě, tedy v lize, jsme neproměnili obrovské množství šancí, navíc jsme stále poznávali jeden druhého, protože to bylo na samotném začátku ligy. V poháru už naše hra vypadala lépe a utkání také lépe dopadlo. Doufám, že budeme v tomto duchu pokračovat a zvítězíme,“ říká před pátečním soubojem sparťan Kristijan Grbeša.

Teplický Claudinho očekává skvělou futsalovou podívanou: "Oba týmy budou určitě bojovat od začátku až do konce. Jen tak si totiž mohou zajistit všechny tři body."

Jasno má i jeden z posledních českých zástupců základní sestavy Teplic Jiří Baran: "V pátek nás čeká hodně těžký a důležitý zápas na palubovce Sparty. Mají výborné individuality, na které si budeme muset dát pozor. Myslím, že když budeme plnit taktické pokyny nastavené od trenéra, máme velkou šanci uspět."

 

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?