Jakub Němec, trenér Olympiku: "V Plzni nás čeká velmi těžké utkání. V letošní sezóně se jim nedaří tak jak by chtěli a na podzim se nám podařilo v domácím utkání zvítězit. Ale je to velmi silný tým, který nám bude chtít porážku vrátit. My to budeme mít o to těžší, že nás na začátku roku zastihla obrovská marodka. Budeme ale bojovat o co nejlepší výsledek a získání nějakých bodů.”

Josef Gabčo, hráč Olympiku: "Do Plzně pojedeme určitě chtít uhrát dobrý výsledek, když jsme ztratili teď dvakrát body doma. Plzeň bude chtít určitě také bodovat, aby se na nás dotáhla, takže nás čeká určitě těžký zápas, který budeme chtít zvládnout.”

David Frič, trenér Interobalu: "Očekávám ze strany Mělníka to, co hraje celý rok, úpornou defenzívu s rychlým přechodem do ofenzivní části. Půjdeme do utkání od první minuty s maximálním nasazením a důrazem, to nám ve venkovním zápase chybělo.”

Zápas začíná ve 20:00, můžete ho sledovat na internetových stránkách sázkové kanceláře Tipsport, kde musíte být ale registrovaní. Popřípadě sledovat textový přenos na Onlajny.com.

Profil haly

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Vstupenky 65 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 130 cm zdarma

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.