Sparta je momentálně se dvěma prohrami a šesti výhrami na 4. místě za Slavií, která má odehráno o 1 zápas více. 

Jak se k zápasu vyjádřili oba trenéři a brankář Martin Mareš?

Jakub Němec, trenér Olympiku: ,,Pro naše diváky to bude svátek, určitě bude vyprodaná hala. A mají se na co těšit, uvidí výborný futsal nejen ze strany Sparty. Budeme chtít předvést náš nejlepší výkon a ukázat, že můžeme být Spartě vyrovnaným soupeřem.”

Beni Simitči, trenér Sparty: ,,Vzhledem k tomu, že máme hned sedm hráčů na reprezentačních srazech, tak nás před Mělníkem čeká pouze jeden společný trénink. Budeme se na něm věnovat hlavně taktickým věcem, aby si hráči oddychli, protože budou mít v nohách dva zápasy ve třech dnech a navíc i náročné cestování. Vzhledem k tomu, že nás následně v úterý čeká finále poháru, musíme k pátečnímu duelu přistoupit s rozumem a stejně tak k dalším tréninkovým jednotkám. Co se týče zápasu, tak nečekám nijak snadné utkání. Očekávám bojovný výkon soupeře, který by měl nastoupit v ještě optimálnější sestavě, než v jaké proti nám hrál ve čtvrtfinále poháru, kdy nehrál vůbec špatně. Jsem si jistý, že trenér Jakub Němec Mělník velmi kvalitně připraví. Pustil se do trénování naplno a já mu držím moc palce v jeho kariéře. Celkově tedy čekám těžký boj, ale i tak jsme favoriti, a tuto roli budeme chtít v Mělníce potvrdit, abychom šli do následného finále poháru s čistou hlavou. Budeme hrát rozumně, protože nechceme riskovat nějaká zranění, či újmu na zdraví.”

Martin Mareš, brankář Olympiku: ,,Sparta je momentálně jedním z favoritů na titul. Tento kvalitní tým nemůžeme pravidelně porážet, ale při optimálním výkonu a souběhu dalších okolností jej můžeme potrápit a třeba i získat nějaký ten bod. To je také náš cíl pro páteční utkání.”

Dveře haly se otevírají v 19:30, přijďte co nejdříve. Je možné, že bude kapacita haly vyprodána. Vstupné bude pro tento zápas 40,-. Během prvního poločasu proběhne losování o výherci cen, které nám poskytl hlavní sponzor ligy VARTA. Do slosování se zařadíte tím, že si koupíte náš zpravodaj, který bude stát symbolických 5,-. Na každém zpravodaji bude číslo, které oznámí hlasatel po ukončení prvního poločasu. Pokud bude vylosován Váš zpravodaj, přijďte, prosíme, hned po oznámení za námi na hrací plochu, děkujeme.

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.