„V Plzni nás nečeká nic snadného, Interobal se po špatných výsledcích v úvodu sezony dává dohromady a bude chtít bodovat i proti nám. My jsme v těžkých zápasech v této sezoně ještě nebodovali, proto jsme odhodlaní to dokázat proti Plzni. Domácí budou hrát svůj typický agresivní a nátlakový futsal, na který jsme se na tréninku připravovali. Myslím si, že diváci v hale i u televizních obrazovek se mohou těšit na hodně atraktivní a napínavý zápas,“ vyhlíží čtvrteční utkání Martin Směřička.

Interobal nezačal soutěž vůbec dobře, na svém kontě má zatím jen dvě vítězství nad Helasem Brno a Libercem. Ten porazil v posledním kole vysoko 11:4. Hattrick si připsali hned dva hráči – reprezentant Michal Holý a Vojtěch Turek, který je v Plzni na hostování ze Slavie. Mezi další opory týmu patří také Michal Kovács a Zdeněk Sláma. Lukáš Rešetár, který přišel do Plzně před začátkem sezony, je zraněný a působí jako asistent trenéra Davida Friče.

„Zápas se Slavií bude o proměňování šancí, o tom, jak k tomu přistoupíme, jak budeme agresivní. Nepočítám, že by v utkání bylo třicet, čtyřicet šancí. Bude jich málo a my se v nich musíme zachovat líp než s Libercem," uvedl před utkáním plzeňský trenér David Frič.

Plzeň patří v posledních letech k tradičním soupeřům červenobílých barev. Slávisté dvakrát za sebou svého soupeře vyřadili ve čtvrtfinále play-off, v loňské sezoně ale Plzeň dokázala obě vzájemná utkání v základní části vyhrát – 6:5 v Praze a 2:1 v Plzni.

Utkání vysílá přímým přenosem ČT Sport, výkop je ve čtvrtek 15. listopadu.

Profil haly

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Vstupenky 65 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 130 cm zdarma

Další aktuality

První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu
První zaváhání favorita. Chomutov otočil zápas v Edenu 17.03.2024

Slavia překvapivě prohrála první čtvrtfinále v Edenu s Chomutovem 2:6. Po prvním poločase sešívaní vedli 2:0, navíc Kuchta nastřelil v závěru tyčku z 10m přímého kopu. Po změně stran ale přišly dvě červené, dvě inkasované branky v oslabení a nováček soutěže odjel z Prahy po své premiéře v play off s prvním bodem v sérii.

Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii
Z kabiny: Je tu play off, začíná se v neděli na Slavii 15.03.2024

Je tu play off! Jako první začne čtvrtfinálová série mezi Slavií a Chomutovem v neděli večer po fotbalovém utkání v Edenu. Chomutov je plný sebevědomí, trenér Slavie nabádá k ostražitosti. Co zaznělo před výkopem z obou kabin?

Zdeněk Sláma: Proti Chomutovu musíme využít své zkušenosti
Zdeněk Sláma: Proti Chomutovu musíme využít své zkušenosti 15.03.2024

Zdeněk Sláma se stal z trenéra opět naplno hrajícím koučem. Slavia před play off s Chomutovem řeší marodku a musela složit nové čtyřky. Co zkušený futsalista od souboje s Baníkem očekává?