Během října se k týmu připojil jednadvacetiletý odchovanec Košic, který si v dresu Slavie Praha připsal v loňské sezoně VARTA futsal ligy 17 gólů a 4 asistence. Na svém kontě má i individuální úspěchy, když byl za poslední dvě sezony na Slovensku zvolen za největší futsalový talent.

Jak se ti prozatím v Plzni líbí a jak tě přijala kabina?
Zatím je vše jak má být. Je tu dobrá parta, takže nejsou žádné problémy.

Znáš se s někým z kabiny?
Znám hodně kluků, ať už z týmu U21, tak z A týmu. Jsou tu známé tváře, skvělí futsalisti, takže věřím, že všechno bude fungovat, jak má.

Proti Interobalu jsi hrál, jak na utkání proti Plzni vzpomínáš?
Hrál jsem, ale vzpomínky nemám moc dobré, protože jsme s Plzní loni dvakrát prohráli. Gól se mi také nepodařilo dát, ale mám s tímto týmem nějaké zkušenosti, což je dobré.

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?