Utkání mělo jasný řád, Chrudim držela míč na svých sálovkách a snažila se tvořit. Domácí Bazooka hrála ze zatažené obrany a přecházela do rychlých brejků. Postupně se na brankáři Litviněnkovi výlamali zuby Martin Janečka a poté i Lukáš Křivánek. Do vedení se však dostala Chrudim kdy se po akci s Koudelkou prosadil Slováček.

Poté se potvrdilo přísloví "nedáš, dostaneš". Po šancích Chrudimi vyvezl balon Ivan Šarközy, s trochou dávkou štěstí se míč dostal k Martinovi Janečkovi, a ten ho předložil Lukaši Křivánkovi - 1:1! Do poločasu se už prosadila jenom Chrudim, zásluhou Slováčka respektivě Bagatiniho.

Druhý poločas už si zkušený tým jako Chrudim zápas hlídala. Navíc Max zvyšoval už na rozdíl tří branek. "O poločase v kabině jsme si říkali, že zkusíme dát kontaktní branku, bohužel jsme ale inkasovali. Potom už bylo težké se do utkání znovu dostat," komentoval utkání Honza Šipka.

Ohlasy trenérů

Jaroslav Hastík (Bazooka CF Uherské Hradiště): „Hradiště bylo svědkem futsalového galapředstavení. Famózní tým Chrudimi předvedl parádní hru a nás může jen těšit, že jsme s ním v určitých pasážích drželi krok. Nesmirná kvalita všech jeho hráčů na míči a až strojová sehrannost se však přece jen prosadily a rozhodly o jeho výhře. Soupeři i velkému gentlmanovi Felipe Condemu srdečně gratuluji a Chrudimi jako nejlepšímu reprezentantu českého futsalu přeji i hodně štěstí v boji o Final Four. Svým hráčům děkuji za srdnatý a poctivý výkon, prohráli jsme se vztyčenými hlavami. Děkuji i našim fanouškům, byli opět skvělí."

Felipe Conde (FK ERA-PACK Chrudim): „Odehráli jsme skvělý zápas. Měli jsme pod kontrolou rytmus utkání a soupeři povolili jen několik málo šancí na vstřelení gólu. Bazooka bránila výborně a ukázala nám, proč je v tabulce tak vysoko. Jsem si jistý, že se dostane do play-off a tam nadělá soupeřům velké množství nepříjemností. Svým hráčům chci poděkovat za skvěle odehrané utkání.“

Statistiky zápasu

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.