Gardenline nevstoupili do sezóny vůbec dobře, když hned v prvním kole překvapivě remízovali 2:2 v České Lípě. Ve druhém kole zavítal litoměřický klub k nováčkovi do Uherského Hradiště, kde nezískal překvapivě ani bod a prohrál 2:4. V předehrávce 3. kola šla již výkonnost svěřenců trenéra Kopeckého šla nahoru, ale ani tak Gardenline na obhájce titulu z Chrudimi nestačili a prohráli 1:2. Litoměřice jsou tedy se ziskem 1 bodu na 9. místě.

Ohlasy:

Jakub Němec, trenér Olympiku: Litoměřicím se výsledkově nepodařil úvod sezóny. Přes reprezentační přestávku ale měli dost času v klidu potrénovat a na náš vzájemný zápas už budou ve výborné formě. Proto budou velkým favoritem. My jsme nyní ale na vítězné vlně a budeme chtít před domácími fanoušky potrápit dalšího silného soupeře a pokusit se o další překvapení. Diváci se určitě mají na co těšit.

Dominik Zdržálek, hráč Olympiku: ,,Litoměřicím se nepovedl začátek sezóny, a ze tří zápasů mají jen bod, ale i přesto si myslím, že jsou obrovskými favority, což je pro nás výhoda, protože nemáme co ztratit a půjdeme si zápas užít. Věřím, že překvapíme jako s Plzní.“

Marek Kopecký, trenér Litoměřic: ,,Začátek sezóny nám vůbec nevyšel tak, jak jsme si představovali. V Mělníku chceme konečně předvést výkon, který nás odrazí k lepším zítřkům. Přes reprezentační přestávku jsme tvrdě trénovali a musíme to v Mělníku konečně ukázat. Mělník je na vítězné vlně a bude chtít náš skalp. Máme k soupeři respekt, ale nic jiného než vítězství neberu.“

Výkop je naplánován ve 20:30, vstupné, jako obvykle, 30 korun! Zakoupením vstupenky můžete být vylosováni do poločasové soutěže o super ceny. Na každé vstupence jsou čísla, která se budou losovat, takže své lístky nevyhazujte! Přijďte nás podpořit a dotlačit nás k dalším 3 bodům!

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.