Chrudim je zatím v sezoně stoprocentní a svou bilanci bude chtít potvrdit i v pondělí večer. Naopak Démoni po remíze 2:2 s Litoměřicemi prohráli v Liberci. Zda se jim podaří bodovat na východě Čech, je ve hvězdách.

Ohlasy k zápasu

Felipe Conde (trenér Chrudimi): „Máme další příležitost vyzkoušet si v praxi věci, na kterých pracujeme. Blížíme se ke konci naší přípravy na Ligu mistrů, takže je čas doladit poslední detaily. Postavíme se proti soupeři, který začal ligu skvěle, tudíž je to pro nás kvalitní test. Kromě toho, vítězství nám zajistí, že i po návratu ze Srbska budeme v ligové soutěži na prvním místě.“

Karel Kruliš (trenér Démonů): „Do Chrudimi jedeme s cílem zahrát si s kvalitním týmem, který je v přípravě na Ligu mistrů. Je nám jasné, že je to pro nás těžká zkouška a že nás nečeká nic lehkého. Po našem zaváhaní s nováčkem chceme dokázat, že jsme na ligu dobře připraveni a odehrát důstojnou partii.“

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?