Zápas skončil těsnou výhrou hostí 2:1. Východočeši se ujali vedení už v první minutě po trefě Bagatiniho. Na 2:0 zvyšovala osvědčená dvojice Koudelka - Slováček. Trefil se druhý jmenovaný. Na další gól se čekalo až do druhé půle a dali ho domácí. Naději vykřesal pět minut před koncem Fabricio. Vyrovnání se však Litoměřice nedočkaly ani z desítky - Hruby trefil tyč. Tři body tak putovaly na východ Čech.

 

 

Ohlasy  k zápasu

Lukáš Vobecký (manažer Gardenline Litoměřice): "Utkání ovlivnily dva rychle góly ze standardních situací. Kdy byla chyba v našem postavení. Od osmé minuty byla hra vyrovnaná a dost jsme toho zahodili. Za druhý poločas jsme si minimálně bod zasloužili. Chrudim v něm většinu času bránila a odkopavala míče. Opět nemáme ani bod. Herní projev nebyl ideální, ale zlepšení na něm bylo patrné. Teď už musíme začít bodovat."

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Neodehráli jsme dobré utkání. Začali jsme skvěle, když jsme si během pěti minut vytvořili pět šancí, poté jsme ale ztratili koncentraci a vyrobili řadu chyb. Ve druhé půli jsem z našeho týmu cítil únavu, což je pochopitelné vzhledem k náročnému tréninku před Ligou mistrů. Myslím si ale, že jsme měli více šancí, takže výsledek je zasloužený. Je velmi důležité, že jsme ligu začali dobře. Ve středu si odpočineme a ve čtvrtek se zase začneme věnovat přípravám. Před odjezdem do Srbska nás čeká ještě jeden ligový zápas a my ho využijeme jako šanci vyzkoušet si v praxi věci, na kterých pracujeme.“

Gardenline Litoměřice - FK ERA-PACK Chrudim 1:2 (0:2)

Statistiky a hlasování o hráče utkání

Fotogalerie

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.