V prvním kole Liberec dostal debakl na Spartě, ale doma očekává mnohem lepší výkon. Démoni se na úvod sezony vytáhli, když doma remizovali s Litoměřicemi 2:2.

Ohlasy k zápasu

Dominik Vogt (brankář Liberec): "Já osobně se na utkání s Démony těším, v tomto týmu jsme před několika lety odehrál půl sezony, a jelikož se mi nedostávalo herního vytížení, vrátil jsem se zpět do Liberce. Takže toto derby neberu jen jako severočeské. Určitě proti nám bude Lípa chtít zúročit několikaleté zkušenosti z první ligy, my naopak musíme ukázat, že právě s takovým týmem se chceme měřit a uděláme vše, aby jsme tento zápas dotáhli do zdárného konce a připsali si první tři body. Se Spartou jsme dostali cennou lekci, ze které jsme si vzali ponaučení a tento zápas to budeme chtít ukázat nejen ostatním týmům, ale i fanouškům, kteří doufám přijdou v hojném počtu a poženou nás za vítězstvím."

Michael Vacek (trenér Liberec): "Moc se těšíme na první domácí zápas v lize. Rádi bychom napravili nepovedený zápas na Spartě a získali první body. Díky tomu, že je to derby, očekávám plnou halu a bouřlivou atmosféru."

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Zápas v Liberci bude nesmírně těžký. Soupeř má spoustu zkušených hráčů, navíc první ligový zápas na domácí palubovce, prostě hodně pikantní souboj a pro nás všechny malé derby sousedních měst. Celý týden jsme se připravovali na možné herní pojetí, co by mohl soupeř hrát. Pevně věřím, že zápas zvládneme, i když víme, jakou žízeň na nás mají v Liberci. Po debaklu na Spartě se určitě soupeř oklepal a bude připravený. Bude to určitě boj o každý centimetr palubovky. Na zápas se těšíme a věříme, že potvrdíme dobrý vstup do sezony."

Profil haly

Liberec | TU Harcov

Více
Adresa Na Bohdalci 715/30, 460 07 Liberec
Kapacita 200 sezení / 50 stání
Vstupenky 40,- (ženy, ZTP, důchodci a děti do 15ti let ZDARMA)

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?