V prvním kole vyhrála Bazooka na palubovce ostravské VŠB 3:1. Litoměřice naopak překvapivě zaváhaly v České Lípě, kde pouze remizovaly 2:2. Hosté tak potřebují nutně vyhrát, domácí zase chtějí potvrdit výhru. Zápas sledujte živě na www.tipsport.cz nebo www.lstv.cz!

Ohlasy trenérů před utkáním

Jaroslav Hastík (trenér Bazooka CF Uherské Hradiště): "Pouhých jedenáct měsíců po naší futsalové premiéře ve druhé lize čeká Bazooku v Uherském Hradišti v pátek večer i historicky první prvoligový zápas, a to hned proti jednomu z horkých favoritů soutěže. Českými i zahraničními hvězdami nabitý celek Litoměřic bude určitě chtít napravit nepříliš vydařený vstup do ligy v České Lípě a také úterní pohárový výpadek v Teplicích. Nám se v Ostravě na palubovce vysokoškoláků podařilo vydolovat tři cenné body a chtěli bychom na tento úspěšný start navázat i doma. Očekávám tuhou a náročnou bitvu, v níž bychom i s podporou našich věrných fanoušků chtěli obstát co nejlépe".

Marek Kopecký (trenér Gardenline Litoměřice): "Nebudeme si nic nalhávat, naše hra není ideální a jsme si toho plně vědomi. Do Hradiště pojedeme s respektem, ale touhou odčinit nedobrý vstup do sezony."

Profil haly

Uh. Hradiště | SC

Více
Adresa Stonky 860 , 68601 Uherské Hradiště
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?

Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně
Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně 31.03.2024

Na posledního semifinalistu si budeme muset počkat do středy. Inter Kadaň podruhé porazil Helas ve své hale a vybojoval si pátý zápas. Brňané sice na severu Čech vedli 2:1, pak ale třikrát inkasovali a náskok domácích už nedotáhli. Rozhodne páté dějství v Brně.