V prvním kole VARTA futsal ligy Plzeň podlehla obhájcům titulu z Chrudimi. V prvním poločase svěřenci Davida Friče dotáhli ztrátu 1:3, před pauzou ale kapitulovali počtvrté a nástup do druhé části jim vůbec nevyšel. Interobal tedy nakonec prohrál 4:8 (3:4).

Komentář před utkáním z kabin obou celků

Jiří Vokoun, kapitán Olympiku: ,,Čeká nás 2. kolo a první domácí utkání, ve kterém přivítáme Plzeň. Plzeň patří mezi nejlepší české týmy a nás nečeká nic lehkého. Plzeň má ohromnou kvalitu, ale věřím, že pokud podáme podobný výkon jako v minulém kole, tak můžeme pomyslet na 3 body. Věřím, že přijde co nejvíce lidí a vytvoří nám atmosféru, jako celou minulou sezonu a poženou nás za výhrou, která by pro nás byla hodně cenná.“

Jakub Němec, trenér Olympiku: ,,Plzeň je ještě o level silnější mužstvo než Teplice. Letos je doplnili Rešetár s Kovácsem, což mluví samo za sebe. Úplně se jim nepodařil první zápas s Chrudimí, proto si nemohou dovolit žádné zaváhání a budou chtít dokázat, že patří mezi největší kandidáty na titul. Čeká nás strašně těžké utkání. My do utkání dáme všechno, co v nás je, chceme potěšit diváky dobrým výkonem. Je to první domácí utkání a hned proti takhle silnému soupeři, tak ať nás určitě přijdou podpořit v plném počtu.“

Adam Forman, asistent trenéra Interobalu: ,,Příprava na Mělník není úplně standardní, jelikož v pondělí sehráli méně vytížení hráči přátelské utkání na Kladně a druhá polovina trénovala v Plzni. Do toho nás ještě středeční pohárové utkání s Jerigem. Každopádně do Mělníka jedeme s jediným cílem a to jsou tři body. Bude to zcela jiný zápas než minulý pátek. Věřím, že budeme diktovat tempo hry a nedopustíme žádné překvapení. Zápas s Chrudimí nás samozřejmě mrzí, ale na druhou stranu nám to ukázalo spoustu věcí, na kterých musíme pracovat a je jen dobře, že se to ukázalo z kraje sezony.“

Víme, že je Mělnické vinobraní, my ale doufáme, že i tak nás přijdete podpořit a vytvoříte skvělou atmosféru jako celou minulou sezonu. Dveře haly budou otevřeny od 19:30 a vstupné je 30 Kč.

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?