Karty zápasu jsou jasně rozdané. Chrudim je opět výborně připravená, což prokázala v pátek na půdě Plzně, kde vyhrála 8:4. Ostravští vysokoškoláci zaváhali na své vlastní palubovce. V prvním kole podlehli dalšímu nováčkovi z Uherského Hradiště 1:3. Favorit zápasu je jasně daný.

Ohlasy k zápasu

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „V dalším zápase budeme pokračovat v našem vývoji, zejména při hře do obrany. V prvním zápase jsme vytvořili řadu chyb, které lze omluvit debutem, ale dále si již musíme rozdíly mezi obranou a útokem vybalancovat. Jsem si jistý, že předvedeme znovu lepší výkon. Musíme zůstat soustředěni na naši práci a splnit cíle utkání. Utkání je pro nás velmi důležité a z toho důvodu mu věnujeme maximální pozornost."

Martin Kapsa (trenér VSK VŠB-TU Ostrava): "Bohužel se nám nepodařilo získat na zápas do Chrudimi autobus od Chelsea, tak tam zkusíme zaparkovat nějaký český autobus, který se ještě budeme snažit podezdít prešovským betonem. Vítěz je bohužel dopředu jasný a my si tam pojedeme pro co nejvíce zkušeností do další části sezony."

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?

Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně
Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně 31.03.2024

Na posledního semifinalistu si budeme muset počkat do středy. Inter Kadaň podruhé porazil Helas ve své hale a vybojoval si pátý zápas. Brňané sice na severu Čech vedli 2:1, pak ale třikrát inkasovali a náskok domácích už nedotáhli. Rozhodne páté dějství v Brně.