Týmu Uherského Hradiště se před sezonou povedlo získat Patrika Levčíka, který přichází z ambiciózní Sparty Praha a měl by být tahounem týmu v nadcházející sezoně. Lákadlem v týmu hostí může být pro fanoušky také bývalý fotbalista Petr Švancara.

Tým VŠB také nelenil a do svých řad přivedl několik nových tváří. Brankáře Sikoru a univerzály Petra, Uhera, Mikysku a Chromečku.

Ohlasy soupeřů

Patrik Janita (hráč VŠB-TU): "Pro nás je to velmi speciální zápas hned v 1.kole. Minulou sezónu jsme se potkávali s Bazookou ve 2.lize, nyní své síly změříme v nejvyšší soutěži. O soupeřových kvalitách víme a nečeká nás nic jednoduchého. Bude to fyzicky náročné utkání, Bazooka hraje ofenzivní futsal, na který jsme se intenzivně připravovali. Věříme, že týmovým výkonem a bojovností utkání zvládneme."

Martin Janečka (kapitán BAZOOKY): "Na první zápas ve VARTA futsal lize se velmi těšíme. Je to splněný sem všech hráčů, vedení i fanoušků. Před půl rokem jsme v ostravské hale dokázali uspět, tak pevně doufám, že se nám na to podaří navázat. Musíme k zápasu přistoupit plně odhodlání a sebevědomí, ale samozřejmě s pokorou k soupeři."

Profil haly

Ostrava | VŠB

Více
Adresa Studentská 6175, 70220 Ostrava
Kapacita 200 sezení / 60 stání

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?