Démoni stabilizovali svůj kádr a do nové sezony by rádi neměli záchranářské starosti jako loni. Litoměřice naopak posílily a chtějí atakovat titul.

Karel Kruliš (trenér Démonů): „Zápas s Litoměřicemi bude nesmírně těžký, ale víme, že pokud budeme hrát zodpovědně, tak se dá uhrát slušný výsledek. Soupeř je velice silný a má ambice na nejvyšší cíle, což si uvědomujeme. Proto jsme se na utkání snad dobře připravili a nedáme svou kůži lacino.“

Marek Kopecký (trenér Gardenline): „Těšíme se na začátek sezony. Příprava byla dlouhá a všichni se těší až to vypukne. První zápas nás čekají Démoni a určitě nepůjde o lehký zápas. Věřím, že souboj zvládneme a vkročíme do nového ročníku správnou nohou.“

Profil haly

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 20 Kč dospělí
Sleva pro FUTič Mládež do 10 let zdarma

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.