Rodák z Aše působil v plzeňském Indossu v letech 2003 - 2006 a byl také u postupu klubu do nejvyšší soutěže. Po ročním angažmá v chorvatském ligovém týmu Brodosplit Split, s nímž se stal ligovým vicemistrem, oblékl v roce 2008 dres Chrudimi, nejúspěšnějšího českého celku. Zde se vypracoval v jednoho z klíčových hráčů a podobnou pozici si vybudoval i v dresu národního týmu.

V dubnu dovedl čtyřiatřicetiletý futsalsita s kapitánskou páskou na ruce ERA-PACK Chrudim ke 14. titulu a pro sebe získal desátý ligový titul v řadě. V jednom z rozhovorů po skončení sezóny se ale nechal slyšet, že potřebuje novou výzvu. 

"Nechtěl bych to nějak rozebírat. V ERA-PACKu už jsem ale hrozně dlouho, bavila by mě nějaká nová výzva, možná i v novém klubu,“ uvedl pro efutsal.cz Lukáš Rešetár. 

Novou výzvou by měl být právě návrat do klubu, odkud se vydal do světa velkého futsalu. Na příchod Rešiho, jak se kapitánovi české reprezentace přezdívá, se už těší i trenér Interobalu David Frič: "Lukáš je v dnešní době asi nejkomplexnější český hráč, má vyváženou obrannou i útočnou fázi, je možné ho využít na power play, standardní situace. Nejvíce si však cením, že na sobě chce neustále pracovat, proto si drží dlouhé roky vysoký standard."

Lukáš Rešetár se od mládí aktivně věnoval také velkému fotbalu. Od roku 1999 působil v Plzni, v jednadvaceti letech přestoupil do divizních Klatov, ale přednost dostával futsal. Od roku 2008 hrál oba sporty v Chrudimi, v roce 2009 přestoupil do fotbalových Pardubic. Na podzim 2012 hrál za Klatovy, pak se do Pardubic vrátil.

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.