„Teď už není čas na chyby. Pokud chceme postoupit, musíme v pondělním domácím zápase uspět. Věřím, že dorazí hodně diváků a pomohou nám k vyrovnání série. V sobotu na tréninku jsme si vyříkali spoustu věcí a věřím, že ku prospěchu věci a celé Sparty. Teď už hrajeme o vše, a tak i k zápasu musíme přistoupit. Pokud nepřidáme ke své futsalovosti i bojovnost a kolektivní výkon, tak uspět nemůžeme,“ uvedl před čtvrtým semifinálovým duelem kapitán Sparty David Cupák.

Plzeň si uvědomuje, že přijede do Prahy oslabená. Navíc případný pátý zápas se hraje hned druhý den večer. „Tomáš Vnuk nám bude chybět, my jsme ale chtěli v domácím zápase jít do rizika, že si ty hráče vykartujeme. Na Spartu tedy jedeme v korigované sestavě, přišli jsme i o Tomáše Abrhama. Navíc uvidíme, jak na tom bude Zdeněk Sláma. Musí to odehrát kluci, kteří dosud nedostali tolik prostoru. A já věřím, že se s tím poperou a Spartě to znepříjemní!“ zdůraznil trenér Západočechů David Frič.

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?