Bitva, která napoví o tom, jak jsou oba celky připraveny na play off, odstartuje před kamerami Tipsport.czpátek 9. 3. 2018 přesně ve 20:00! Kromě streamu můžete zápas sledovat v textovém komentáři na serveru onlajny.com.

První utkání v sezoně

FK ERA-PACK Chrudim – Gardenline Litoměřice 4:1 (1:1)
Branky:
 17. Max (Felipe), 24. Sorokin (Max), 36. D. Drozd, 40. Max – 11. Krok (Vavrek).
FK ERA-PACK Chrudim: Litviněnko – Felipe, R. Mareš, Michal Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Sorokin, Slováček.
Gardenline Litoměřice: Vavrek – Rodrigo, Záruba, Zapletal, Hrdý, Kovács, Vagnao, Krok, Macháček, Tichý, Douglas Graciano.

Ohlasy z kabiny:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Je těžké něco říci o zápase, když víme, co vše se stalo za poslední týden. Bohužel tím vším nejvíce trpí jméno české ligy. Utkání budeme brát jako trénink situací před play off a budeme chtít dostat některé hráče do tempa. Čeká nás skvělý tým a musíme využít této příležitost a vzít si ze zápasu to nejlepší, co nám následně pomůže v budoucnu. Pochopitelně si pojedeme pro vítězství, ale v současné době je mnohem důležitější zapracovat na konkrétních herních činnostech.“

Igor Vodecký (trenér Gardenline Litoměřice): „Zápas nám ukáže, jak na tom před play off jsme. Pracovali jsme velmi poctivě, abychom byli připravení právě na takový tým, jako je Chrudim. Určitě nebudeme v kompletním složení, ale i tak půjdeme na palubovku odevzdat maximum a uvidíme, na jaký výsledek to bude stačit.“

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.