"Čeká nás atraktivní utkání, které ukáže, jak jsme na play-off připraveni, hráči budou mít do takového utkání velkou motivaci. Jsem rád, že se v posledním utkání proti Jeseníku už vrátili do hry Ondřej Míča a Martin Směřička, sice nebyli ještě úplně stoprocentně v kondici, ale potřebujeme je na hřišti. Radost mi dělá také mladý brankář Jan Žežulka, dokazuje, že na to má. Také pro něj bude zápas v Plzni další velkou výzvou, věřím, že ji zvládne. Zápas proti Plzni v Edenu byl hodně zajímavý a věřím, že takový bude i v Plzni. Už máme poskládaný kádr na play-off, pracujeme na detailech, abychom se na ty nejdůležitější zápasy sezony co nejlépe připravili," říká před zápasem trenér sešívaných Nenad Veljkovič.

Z tábora soupeře máme k dispozici hlas českého reprezentanta Tomáše Vnuka: "Slavia je silný soupeř, i když to podle tabulky a jejich vnitřního rozložení nemusí tak vypadat. Každý zápas s nimi je velmi vyrovnaný a vyhrocený a já očekávám stejný duel i v pátek. Budeme se soustředit především na vlastní výkon, který by už měl směřovat k zápasům v play-off, ale určitě si na tréninku řekneme i taktické věci,které se budou týkat zápasu se Slavií. Samozřejmě můžeme teoreticky na Slavií narazit i v play-off, takže to bude důležité i z tohoto hlediska."

Slavia s Interobalem odehrála v posledních dvou sezonách dvě čtvrtfinálové série a v obou byla úspěšná. V letošní sezoně je na tom Interobal velice dobře, v tabulce je na třetím místě, dokladem toho, že se mu daří lépe než červenobílým je i výhra v Edenu v poměru 6:5.

Utkání má výkop v pátek 2. března ve 20 hodin.

Profil haly

Plzeň | Slavia VŠ

Více
Adresa U Borského parku 21, Plzeň
Kapacita 180 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let ZDARMA / Permanentka na sezónu 400 Kč

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.