Od první minuty domácí mužstvo doslova uzamklo hráče Vysokého Mýta na své polovině a začal souboj s brankářem Ehrenbergerem nebo konstrukcí branky. Již v páté minutě měl na svém kontě spálené tři tutovky Fabricio, dvě obrovské pak Krok. Přesto šli domácí v sedmé minutě zásluhou dělovky Rafela do vedení. V deváté minutě se po návratu do dresu Gardenline dravě uvolnil Two a zvýšil na 2:0. Celý zbytek poločasu se odehrával ve stejném duchu. Hosté se na polovinu Litoměřic dostávali jen sporadicky a jedinou střelu na bránu v prvním poločase vyprodukovali ve třinácté minutě. Domácí první dvacetiminutovku nakonec vyhráli 4:0, když se podruhé v utkání prosadil Two a dokázal se trefit i kanonýr Fabricio.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jen koncentrace domácích hráčů přeci jen opadla a po prostřídání tempo hry už nebylo takové jako v první části hry. Ve 25.minutě se řítili sami na hostujícího brankáře Krok s Rodrigem a druhý jmenovaný zakončoval do prázdné brány. Lukáš krok se dočkal ve 32.minutě přesnou střelou na zadní tyč. Ve třicátéšesté se z dálky prosadil Záruba. Hosté se o minutu později dostali k dorážce střely po dlouhém výhozu brankáře a dočkali se čestného úspěchu. Výsledkovou podobu stanovil svou tradiční kličkou a přesným zakončením Rafael.

Litoměřice zvítězily po šesté v řadě, zajistily si přinejmenším čtvrté místo. V příštím kole cestují do nedalekého Mělníku, kde se v pátek 2.3. od 20:00 střetnou s místním SK Olympik.

Igor Vodecký (asistent Gardenline Litoměřice): "Sme spokojní že sme zápas zvládli, prvý polčas bol z našej strany kvalitnejší ako ten druhý. Hrali sme to čo sme si povedali, dobre a trpezlivo sme kombinovali a bola tam častá streľba. Dostavali sme sa do šancí aj napriek tomu že Mýto hralo z hlbokého bloku. Do zápasu sa zapojili všetci hráči čo je pred play off dobrá správa. Ďakujem súperovi za fér hru a my budeme pokračovať v našej práci."

Gardenline Litoměřice – Nejzbach Vysoké Mýto 8:1 (4:0)
Branky a nahrávky: 7. Rafael (Kovács), 9. Two (Vagnao), 14. Two (Vagnao), 18. Fabricio (Záruba), 25. Rodrigo (Krok), 32. Krok (Rodrigo), 36. Záruba (Rafael), 38. Rafael (Kovács) – 37. Štanglica (Lištván).
Zvolte HRÁČE UTKÁNÍ

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.