„Minulé kolo rozhodlo o tom, že po základní části skončíme druzí a Chrudim první. V našem vzájemném zápase tedy de facto půjde zejména o prestiž, protože v tabulce už výsledek nic neovlivní,“ uvědomuje si trenér Sparty Beni Simitči, který věří, že si zápas všichni užijí: „Myslím, že to zápasu může jen prospět. Hráči nebudou do ničeho nuceni, dostanou volnost směrem dopředu a věřím, že si zápas užijí. Utkání je navíc v televizi a půjde o souboj dvou nejlepších týmů v republice, i proto musí zápas bavit, a to nejen naše hráče, ale i hráče soupeře a zejména diváky.“

Trenér ERA-PACKu Chrudim Felipe Conde to vidí podobně: „Je před námi skvělé utkání. Dva silné týmy, špička ligy – jistota kvalitního zápasu. Obě mužstva mohou hrát uvolněně, protože mají umístění jisté, nicméně i tak bude utkání důležité, protože nikdo nechce prohrát. Věřím, že odvedeme kvalitní práci.“

Profil haly

Chrudim | MSH

Více
Adresa Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim
Kapacita 720 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič děti do 150 cm zdarma

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.