„Očekávám trochu lepší zápas, než kdyby Mělník bojoval o záchranu, protože tu má v tuto chvíli podle mě již zajištěnou. Vzhledem k tomu si myslím, že nás nečeká tak tvrdé utkání. Navíc Mělník hraje venku méně tvrdě než doma, kde je jeho hra specifická. Myslím si, že se bude hrát otevřený futsal a věřím, že to bude pro oko diváka pěkné utkání s mnoha góly,“ uvedl trenér Sparty Beni Simitči a dodal: „Měli bychom nastoupit v kompletní sestavě a chtěli bychom si v posledních třech kolech vyzkoušet určité taktické věci před play off. S veškerým respektem k Olympiku víme, že musíme splnit roli favorita a zvítězit.“

Trenér Olympiku Mělník Pavel Šuba ví, že jeho tým nečeká snadný soupeř: „Zápas se Spartou je, nejen díky jejímu jménu a kvalitě týmu jeden z největších, které v lize sehrajeme. Pro každého našeho hráče to bude další ohromná konfrontace s Top profi hráči a musíme dát do zápasu přesně to samé, co s Českou Lípou a konečně zahrát tak, abychom byli úspěšní."

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále!
Vnuk rozhodl v závěru a Plzeň je ve finále! 30.04.2024

Interobal Plzeň je prvním finalistou! Se Slavií ve třetím duelu vedl o poločase 2:0, sešívaní ale po změně stran zabrali, vyrovnali na 2:2 a pak také na 3:3. Při závěrečné power play ale rozhodl Tomáš Vnuk čtyřicet vteřin před koncem o postupu Interobalu do finále.

Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou
Z kabiny: Plzeň se v ůterý může stát prvním finalistou 29.04.2024

Interobal Plzeň má v úterý první mečbol na postup do finále. Po vítězství 10:6 na domácí palubovce vyhrál úřadující mistr 5:1 také v Edenu. V úterý od 20:10 tak začne zápas, po kterém můžeme poznat prvního finalistu. Co zaznělo z obou kabin?

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.