Na Svarog tedy čeká nejtěžší možný soupeř a bude potřebovat podporu fanoušků!

Jiří Baran, hráč Svarog FC: „Jako další soupeř na naši palubovku zavítá několikanásobný mistr z Chrudimi. Na zápas se všichni strašně těšíme, je to takový malý svátek. Všichni si plně uvědomujeme sílu jejich týmu. Ale výsledek se bude také hodně odvíjet od našeho výkonu. Měli jsme dva týdny na to, abychom se na zápas připravili. Musíme hrát jako tým, plnit taktické úkoly a nechat na palubovce minimálně sto procent, pokud chceme pomýšlet na úspěch. Doufám také, že přijde plná hala, nikdo lepší už do Teplic přijet nemůže. Snad si diváci najdou cestu a přijdou nás v tomto těžkém utkání podpořit!"

Felipe Conde, trenér FK ERA-PACK Chrudim: „Na tento zápas se bohužel nemůžeme připravovat stejným způsobem, jak jsme zvyklí. Dlouhou dobu jsme trénovali bez balonu, protože jsme měli řadu hráčů v národních výběrech na velkých akcích. Navíc nás čeká kvalitní soupeř s velkou silou. Vzhledem k těmto faktům očekávám složité utkání, ale my uděláme pro kvalitní výsledek to nejlepší. Umíme se rychle adaptovat těžkým podmínkám a věříme, že v důležitém zápase zvítězíme.“

Profil haly

Teplice | SH

Více
Adresa Na Stínadlech 3280, 415 01 Teplice
Kapacita 600 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč
Sleva pro FUTič ženy - 20 Kč, děti vstup zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?