„Musíme zvítězit a získat tři body, blíží se play-off a my potřebujeme každý bod, abychom do něj šli z co nejlepší pozice. Ani proti Třinci nesmíme vůbec nic podcenit, odehrát všechno s maximálním nasazením a bojovností,“ hecuje spoluhráče před zápasem kapitán Jan Homola.

Podobný pohled má také trenér Nenad Veljkovič. „Každý zápas je důležitý, musíme získat bezpodmínečně tři body. Nesmíme nic podcenit. Blíží se play-off, proto se musíme dostat také do té nejlepší formy. Systém, kterým chceme hrát, se už začíná projevovat, věřím, že budeme dobře připraveni."

Trenér během týdne musel přípravu na zápas absolvovat bez reprezentantů, kteří jsou na turnaji v Maďarsku. K týmu se tak připojili na tréninku junioři z U17 a U19.

Slavia v letošní sezoně na palubovce Třince zvítězila 8:1. Hrálo se na konci října a premiéru v nejvyšší soutěži si odbyli Daniel Hájek a Radim Garčár. 

Třinec má zatím v soutěži jen čtyři body - remizoval 3:3 v České Lípě a doma porazil Gamaspol Jeseník 5:1.

Fanoušci, kteří mají permanentku na zápasy fotbalové a hokejové Slavie, mají na zápas vstup zdarma. O přestávce se bude konat soutěž o hodnotné ceny sponzora VARTA futsal ligy. Přijďte slávistům fandit! Také v tomto zápase bude vaše podpora důležitá!

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.