První vzájemný zápas skončil výhrou Teplic 6:4. Olympik v tomto zápase dlouho vedl, ale nezvládl koncovku zápasu, ve které inkasoval dva vlastní goly.

Půjde o hodně důležitý zápas, jakýkoliv bodový zisk by Olympiku v boji o záchranu hodně pomohl. Navíc po tomto zápase čeká Olympik téměř tři týdny pauza, protože zápas s Interobalem Plzeň byl přeložen na 9. února.

Teplice disponují velmi kvalitním kádrem. Čeští hráči jsou doplnění o cizince a od začátku ligy prokazují své kvality. Jakožto nováček jsou Teplice na šestém místě s 24 body.

Pavel Šuba, trenér Olympiku: „Svarog Teplice rychle navazuje nit na předešlé úspěchy Balticflory a až neuvěřitelně se k nim přibližuje. Má tým plný Brazilců, kterým zdárně sekundují mladí čeští kluci, kteří své kvality prokazují až nadočekávaně výborně. My opět musíme zmobilizovat své srdce a musíme to odedřít jako vždy, když hrajeme s podobným týmem.“

David Filinger, trenér Svarog FC: „V pátek jedeme na horkou půdu do Mělníka, který hraje o záchranu. Čeká nás určitě bojovný mančaft, který bude vycházet hlavně z obrany a tvrdé agresivní hry, na kterou se budeme muset připravit. Budeme se soustředit na naši hru a snažit se zopakovat výkony z posledních dvou kol. Určitě chci na Mělníku bodovat a uděláme pro to na hřišti vše.“

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.