Veljkovičovým zástupcem se pro dnešní zápas stal asistent Marcel Lička, pro kterého to bylo  zároveň rozloučení s klubem, protože od příštího týdne nastupuje jako asistent trenéra Látala do fotbalového klubu – běloruského Brestu.

Litoměřice posílené o brazilské hvězdy se ujaly vedení 2:0, červenobílí dokázali snížit na poločasových 1:2. K vyrovnání Pražanům nepomohla ani přesilovka po vyloučení hostujícího kapitána Michala Kovácse, naopak hosté ještě další branky přidali a nakonec vyhráli 5:1. Všech pět branek nastříleli Brazilci, Fabricio zaznamenal hattrick, Rafael a Rodrigo přidali po gólu.

„Na Slavii jsme se poctivě připravili, věděli jsme, že hraje stylem 4–0, takže jsme na to zaměřili tréninky a myslím si, že to splnilo účel. Hru jsme měli celkem pod kontrolou a vyhráli zaslouženě,“ řekl po zápase hostující trenér Marek Kopecký

„Za stavu 0:2 jsme měli dvě velice dobré příležitosti ke skórování, bohužel jsme je nevyužili, pak nás soupeř potrestal dalšími brankami. Trochu na nás dopadla nevyužitá přesilovka. Chtěli jsme potěšit nemocného trenéra Nenada Veljkoviče, to se nám bohužel nepovedlo,“ zalitoval domácí kouč Marcel Lička.

SK Slavia Praha - Gardenline Litoměřice 1:5 (1:2)
Branky: 12. Míča (Šměřička) - 8. Fabricio, 10. Rafael (Kovács), 23. Rodrigo (Rafael), 35. Fabricio (Záruba), 36. Fabricio (Záruba).
Zvolte HRÁČE UTKÁNÍ

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?