První utkání v roce 2018 startuje v pátek 5.1.2017 ve 20 hodin a vy ho můžete sledovat na serveru onlajny.com.

Ohlasy z kabiny:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim):  „V pátek nás čeká důležitý zápas na malém hřišti. Soupeř má navíc skvělou sezónu, jejich trenér odvádí nesmírně kvalitní práci. Bude to komplikované utkání, pro nás se ale nic nemění a i z Vysokého Mýta si chceme odvézt vítězství.“

Jaroslav Kubát (hráč Nejzbachu): „V pátek k nám do klece přijede nejlepší mužstvo naší soutěže, které letos ještě neprohrálo. My jsme ovšem letos doma neztratili ani bod a nechceme tuto sérii ztratit. I když Chrudim má ve svých řadách výrazné individuality, tak pevně věřím, že to s námi nebude mít jednoduché a bude muset předvést stoprocentní výkon, protože stejně takový předvedeme i my a po konečném hvizdu rozhodčích uvidíme, na co to bude stačit. Zvu všechny příznivce Nejzbachu a doufám, že zaplněná hala nás požene za kvalitním výsledkem.“

Profil haly

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Vstupenky 50,-Kč / ženy, důchodci a děti do 12 let 30,- Kč

Další aktuality

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?

Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně
Kadaň si vybojovala pátý zápas, rozhodne se ve středu v Brně 31.03.2024

Na posledního semifinalistu si budeme muset počkat do středy. Inter Kadaň podruhé porazil Helas ve své hale a vybojoval si pátý zápas. Brňané sice na severu Čech vedli 2:1, pak ale třikrát inkasovali a náskok domácích už nedotáhli. Rozhodne páté dějství v Brně.