Zápasy s pražskými týmy mají vždy pořádný náboj. Olympik první utkání na Slavii prohrál 2:8.

Hosté budou určitě chtít navázat na vítězství z minulého kola, když v derby „S“ porazili Spartu 2:1.

Domácí Olympik v minulém kole doma podlehl Vysokému Mýtu 3:4 a vzhledem k výhře Jeseníku v Teplicích, musí co nejdříve získat body do boje o záchranu.

Pavel Šuba (trenér Olympiku): "Po obrovském zklamání po prohře s Nejzbachem nás čeká další třešnička v podobě pražské Slavie. A bude to úplně jiný zápas než s Nejzbachem. Slavia má tým plný zkušených hráčů, kteří své kvality dokázali minulou sezonu. Opět se ale pokusíme o překvapení a snad to tentokrát vyjde."

Nenad Veljkovič (trenér Slavia): "Mělník bojuje o záchranu, nečeká nás nic lehkého. Musíme potvrdit výhru z derby, k tomu bude potřebná stejná koncentrace a disciplína, se kterou jsme přistoupili k tomuto utkání. Takový přístup musí být naprostou samozřejmostí pro každý zápas."

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?