Sešívaní se pokusili oživit zajímavý koncept, kdy utkání futsalistů navazuje na duel slávistických hokejistů. Možná to návštěvě na derby pomůže, každopádně se bude na co těšit. I když Sparta se zdá být v lepší herní pohodě (oba soupeře dělí v tabulce propastných 16 bodů!), říká se, že derby nemá favorita. Přece jen je to souboj, kde emoce hrají jeden z rozhodujících faktorů.

"Je to prestižní zápas, na který se musíme co nejlépe připravit," říká trenér Slavie Nenad Veljkovič. "Motivaci budeme mít obrovskou, to samé platí i o soupeři. Věřím, že dorazí plná hala a bude to zajímavá podívaná." V prvním souboji těchto soupeřů v této sezóně se radovala Sparta z výhry 5:3.

"Uděláme vše pro to, abychom i tentokrát ovládli Prahu a vítězstvím popřáli sparťanům vše nejlepší do nového roku," říká před pátečním duelem trenér hostů Beni Simitči. "Podřídili jsme derby tréninkový proces, kdy kluci dostali i nějaké dny volno, aby nabrali na derby sílu. Jsem optimista a věřím, že proti Slavii bychom mohli nastoupit kompletní. Chtěl bych tímto pozvat všechny fanoušky do Edenu, aby nás přišli podpořit a dohnali nás k dalšímu vítězství."

Nezapomeňte si v předsilvestrovském shonu udělat čas na atraktivní futsalové měření sil!

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?