Před finále poháru čeká Spartu ještě duel s Českou Lípou

Před finále poháru čeká Spartu ještě duel s Českou Lípou

Ještě před úterním finále Poháru FAČR s ERA-PACKem Chrudim čeká pražskou Spartu v neděli ligové utkání s Českou Lípou. První vzájemný duel na palubovce Démonů Sparta vyhrála 4:3 a favoritem na vítězství bude i v nedělním zápase, jehož úvodní výkop je naplánován na 20.00 hodin. Co před zápasem říkají trenéři obou mužstev?

Beni Simitči (Sparta Praha): „Na soupeře v neděli vlétneme a budeme chtít utkání co nejrychleji rozhodnout, abychom následně mohli šetřit některé hráče před důležitým úterním finále poháru s Chrudimí. Co se týče zdravotního stavu mužstva, tak nám stále budou chybět Pimpolho s Amadeem. Do zápasu nezasáhne tentokrát ani Wilde, kterého chceme šetřit na úterní finále a od reprezentačních zápasů s Německem zůstává mezi nemocnými brankář Vahala, který má nasazená antibiotika."

Karel Kruliš (Česká Lípa): „V neděli nás čeká velice silný soupeř, čehož jsme si vědomi, ale pokusíme se Spartu potrápit a nedat svou kůži lacino. Náboj zápasu bude určitě zaručený." 

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?