Nominovaní futsalisté

DAVID CUPÁK: v listopadu český reprezentant v barvách Helasu posbíral devět bodů za dva góly a sedm asistencí

MICHAL HOLÝ: hráč, který posbíral v listopadu nejvíce kanadských bodů. Celkem třináct. Český reprezentant hrající za Plzeň vstřelil čtyři góly a na devět přihrál.

MAX: chrudimský snajpr boduje téměř v každém utkání už tři měsíce v kuse. V listopadu se trefil pětkrát a na čtyři góly přihrál. Nejvíce se blýskl v utkání na Spartě (3+3).

JIŘÍ MUŽÍK: největším překvapením listopadu byla forma tohoto brněnského futsalisty. Čtyři výhry Helasu potrhnul devíti brankami.

TOMÁŠ ŠTVERÁK: plzeňský útočník vždy stál přesně tam, kam Michal Holý přihrával. Výborný listopadový výkon podtrhnul osmi góly a čtyřmi asistencemi.

WILDE: hvězda Sparty se sice v předposledním listopadovém zápase zranila, ale do té doby stihl tento futsalový mistr světa nastřílet devět branek a na dvě přihrál.

Nominovaní trenéři

FELIPE CONDE: brazilský kouč ve službách ERA-PACKu vyhrál tři listopadové zápasy a jednou remizoval. Nejcennější výhra se zrodila na Spartě.

PETR KUČERA: plzeňský trenér se může pyšnit třemi listopadovými výhrami a remízou s chrudimským mistrem.

JAN LOUP: jediný trenér, který se svým týmem vyhrál všechny čtyři listopadové zápasy. Helas se tak rázem odpoutal z boje o záchranu. Nyní hraje o pozice v play off.

Jak hlasovat?

1. Rozklikněte si tento odkaz na webu futsalliga.cz.
2. Označte jednoho hráče a jednoho trenéra, kterého chcete zvolit.
3. Zadejte svůj email a hlas odešlete.
4. Na zadaný email vám přijde potvrzovací email, ve kterém musíte pro ověření hlasu rozkliknout odkaz.

Tak jdeme na to, čas máte do čtvrtka 22:00. Nejlepšího hráče a trenéra následně zveřejníme a odměníme.

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?