Karel Kruliš (trenér Démonů): "Dnešní zápas byl hodně důležitý a nám se ho povedlo zvládnout, za což jsme nesmírně rádi. Teď nás čeká nesmírně těžký los, obě pražská "S" a Litoměřice, tak jsem rád, že jdeme se vztyčenou hlavou do těchto zápasů."

Pavel Šuba (trenér Mělníka): "Stále to nemůžu pochopit, zápas jsme měli od začátku pod kontrolou, hráli jsme zodpovědně z obrany, trpělivě drželi míč a vedli. Do druhé půle nenastoupil zraněný Malák a bylo to silně znát. Jeho důraz a pohyb chyběl a hra dopředu již nebyla tak kvalitní jako v první půli. Přes to jsme si vytvořili daleko více šancí než v první půli. V rozmezí od třicáté první do třicáté čtvrté minuty, za stavu dva-tři máme dva nájezdy dva na jednoho, které trestuhodně vyřešíme špatně, pak dvakrát trefíme z metru hráče na brankové čáře a další dvě situace, které volají po gólu, vyřešíme nepřesnou přihrávkou. A tímto jsme toho nahoře asi urazili a domácím dali šanci. Po druhé v zápase jsme chybovali při bránění rohu a bylo to tři-tři. Pak dvakrát během minuty, lehkovážně Zdržálek přišel o míč a soupeř utkání otočil na pět-tři. Závěrečná power play byla již jen křeč, kde jsme opět naivně dvakrát hráli tak, že soupeř bez námahy dával do prázdné brány. Pochopím, že v závěru neudržíme remízový výsledek s Chrudimí nebo se Spartou, ale včera byla závěrečná desetiminutovka od některých hráčů sehrána jako pouťák, lehkovážně a bez zodpovědnosti. Je mi z toho smutno."

Démoni Česká Lípa – SK Olympik Mělník 7:3 (1:2)
Branky: 8. Fichtner (Rott), 26. Kotek (Rott), 32. Bialek (Havrda), 35. Fichtner (Havrda), 36. Bejda (Švec), 36. Bažant (Bejda), 39. Havrda – 6. Zdržálek (J. Babovák), 13. Zdržálek (Malák), 26. J. Babovák (Šup).
Vyberte nejlepšího HRÁČE UTKÁNÍ

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.