Helas je momentálně čtyři body před Jeseníkem a pokud by vyhrál, ztráta by už byla hodně velká. Nicméně Gamaspol umí doma potrápit každého. Naposledy měla namále Slavia, která vyhrála v Ostravě 7:5. Helas je naopak ve formě a posldní dva zápasy vyhrál.

Jiří Gnida (předseda AC Gamaspol Jeseník): "Se Slávií nám vůbec nevyšel první poločas a určitě bychom si chtěli tentokrát podobný vstup do utkání odpustit. Brno má velmi slušnou kvalitu, což v posledních zápasech potvrzuje. Dva dny před střetnutím vůbec nemáme představu o naší sestavě, někteří důležití hráči nejsou zdravotně v pořádku. Na druhou stranu nikdo nemá dlouhodobé zranění, takže zároveň existuje teoretická možnost, že budeme úplně kompletní."

Pavel Outrata (Helas Brno): "Čeká nás těžký zápas o šest bodů, který hodně napoví, jestli budeme hrát o záchranu nebo o play off. Každý v týmu si uvědomuje důležitost zápasu. Důležité bude, aby nás podržel brankář. Někteří hráči ještě musí doléčit šrámy z posledního zápasu s Třincem. Tým by měl být kompletní. Chceme si odvézt z Ostravy tři body.

Profil haly

Ostrava | VŠB

Více
Adresa Studentská 6175, 70220 Ostrava
Kapacita 200 sezení / 60 stání

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?