Sparta je po osmi kolech zatím na druhém místě s 22 body, ale jen díky horšímu skóre oproti ERA-PACKu. Olympik má za sebou o jedno kolo méně a je na posledním místě se třemi body. Oba týmy se už střetly v přípravě, kdy se hrál velmi zajímavý futsal a domácí nakonec padli 1:3.

Pavel Šuba (trenér Olympiku): "Sparta Praha je v jakémkoliv sportu obrovské jméno a pro soupeře výzva ke stoprocentnímu výkonu. Takže o motivaci a nasazení hráčů se už ani nemusím starat. Opět bude plná hala, která bude zvědavá na zahraniční seskupení v barvách Sparty a naše hráče bude hnát dopředu. Doufám, že všem hráčům utkání sedne, odevzdají maximum svého umění a budou úspěšní."

Beni Simitči (trenér AC Sparta Praha): "Mělník hraje vcelku dobře. I když některé zápasy prohrál, tak nehrál špatně. Speciálně když hraje doma, snaží se na soupeře vlétnout a vytvořit si tlak, ze kterého se snaží vytěžit šance a góly. Čekám urputný boj, dokud se nám nepodaří zlomit soupeřův odpor. Zahlédl jsem na sociálních sítích, že konkrétně Dominik Zdržálek nás chce porazit. Věřím ale, že se to Mělníku nepodaří. Naše kvalita je taková, že bychom měli soupeře v lize porážet. Může se stát, že nás někdo o body připraví, ale nečekám to od Mělníka. Jedeme vyhrát a zároveň zápas chceme zvládnout bez újmy na zdraví."

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.