Do Arény Sparta přijede v pátek Vysoké Mýto

Do Arény Sparta přijede v pátek Vysoké Mýto

V pátek 3. listopadu od 20:30 hodin čeká futsalisty Sparty utkání 8. kola 1. FUTSAL ligy, ve kterém v Aréně Sparta na Podvinném Mlýně přivítají Nejzbach Vysoké Mýto. Sparta utkání věnuje zesnulému prezidentovi Zdeňku Větrovskému. Minutou ticha uctí památku všechna ligová i prvoligová klání.

„V pátečním zápase nás nezajímá, kdo k nám do Arény Sparta přijede. Zajímá nás jen další výhra a zisk tří bodů do tabulky, protože my jsme Sparta. Přes veškerý respekt k soupeři chceme a musíme zápas vyhrát, speciálně kvůli poslednímu loučení se zesnulým prezidentem Zdeňkem Větrovským. Chceme mu poslat nahoru vítězství a udělat mu radost. Víme, co a jak Vysoké Mýto hraje a myslím si, že nás nemůžou ničím překvapit. Věřím, že body budou muset hledat jinde a ne u nás," uvedl před zápasem trenér Sparty Beni Simitči. 

Brankář Sparty Ondřej Vahala tuší, s čím přijede Nejzbach: „Od zápasu s Nejzbachem čekám jejich klasickou hru, tedy dlouhé nákopy a výhozy až k naší brance. Musíme se na zápas připravit hlavně psychicky, protože soupeř půjde určitě do všeho naplno i třeba za cenu faulů. My je ale musíme svou futsalovostí rozebrat, přehrát a zvítězit."

Jaroslav Kubát, hráč Nejzbachu Vysoké Mýto před duelem na Spartě řekl: „Jedeme na půdu sebevědomého týmu, který má ve svých řadách mnoho cizinců. Naše výkony doma a venku jsou jako den a noc, tak už je na čase s tím něco udělat. Myslím si, že Sparta nemá takovou kvalitu jako Chrudim, takže se s ní bude dát hrát. Uvidíme v pátek, ale každý bod by byl cenný."

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.