Sparta přivítá Litoměřice. Zápas uvidíte v komentovaném streamu

Sparta přivítá Litoměřice. Zápas uvidíte v komentovaném streamu

Sparťanští futsalisté se v neděli od 20 hodin představí na domácí palubovce v Aréně Sparta na Podvinném mlýně proti týmu Gardenline Litoměřice.

Tomuto zápasu předchází od 17 hodin duel florbalistů ACEMA Sparta Praha proti pražským Bohemians. Vstupenky z tohoto florbalového utkání platí poté i na futsal. Zdarma mají tradičně vstup také majitelé sparťanských fotbalových permanentek.

Zápas ale také můžete sledovat živě na TIPSPORT.CZLIVESPORTTV.CZ. Utkání komentuje Adam Procházka.

Trenér Sparty Praha Beni Simitči k utkání řekl: 

"Kromě Lucase bychom měli být na zápas kompletní. S jeho nepřítomností způsobenou zraněním se musíme poprat. Pozice v tabulce a kvalita mužstva nám velí zvítězit, proto necháme na palubovce všechno. Zároveň svým výkonem budeme chtít diváky pozvat na další domácí zápasy. Chceme hrát atraktivní útočný futsal. Samozřejmě víme, že Litoměřice mají ve svém kádru Brazilce a reprezentanty, což respektujeme, ale i tak musíme roli favorita potvrdit. Výhrou se zároveň chceme co nejvíce přiblížit Chrudimi."

Manažer Gardenline Litoměřice Lukáš Vobecký byl před zápasem stručný: 

"Do Prahy se těšíme! Pokusíme se vyhrát! Asi budeme opět bez trenéra!"

 

Profil haly

Praha | UNYP

Více
Adresa Podvinný mlýn 2131/11, 190 00 Praha 9-Libeň
Kapacita 1100 sezení / 250 stání
Vstupenky 60 Kč, majitelé permanetky AC Sparta Praha a HC Sparta Praha zdarma

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.