Olympik nabuzen výhrou proti Helasu (3:2), bude chtít navázat na bodový zisk i v tomto zápase. Bohužel pro ně se ale bude muset obejít bez Jiřího Vokouna, který si v zápase s Helasem obnovil zlomeninu zánártní kůstky a bude Olympiku chybět několik zápasů. Trenér Pavel Šuba ale očekává, že toto oslabení ostatní hráče nabudí: „Skoro všechny týmy mají obavy, ze stylu a haly, když jedou hrát do Vysokého Mýta. Pro nás je to ovšem další výzva změřit síly s tradičním účastníkem nejvyšší soutěže. Abychom ovšem uspěli, musí doma zůstat bojácnost. Přišli jsme na nějaký čas o lídra týmu Jirku Vokouna, ale toto by mělo tým více stmelit a navázat na super týmového ducha z druhého poločasu s Brnem.“

Nejzbach v minulém kole prohrál na půdě finalisty minulého ročníku SK Slavia Praha 1:5. V prvním kole si ale poradil s Helasem Brno 8:3 a jak řekl trenér Nejzbachu Miroslav Semerád, budou chtít domácí získat plný počet bodů: „Ve druhém domácím utkání bychom chtěli získat plný počet bodů, ale víme, že s ambiciózním nováčkem to nebude jednoduché. Musíme se soustředit na náš výkon a nesmíme nic podcenit.“

Profil haly

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Vstupenky 50,-Kč / ženy, důchodci a děti do 12 let 30,- Kč

Další aktuality

Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále!
Chrudim vyhrála nad Helasem i potřetí a postoupila do finále! 03.05.2024

FK Chrudim porazila ve třetím zápase Helas 7:2 a postoupila do finále, ve kterém vyzve Interobal Plzeň. David Drozd v zápase vstřelil 250. branku a vstoupil do Klubu 250. Sedmou branku domácích vstřelil legendární Roman Mareš. Výsledek série znamená, že bronzové medaile získala Slavia.

Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále?
Z kabiny: Udělá Chrudim v pátek poslední krok do finále? 03.05.2024

V pátek večer může Chrudim dokončit dobře rozdělanou práci a po dvou výhrách 6:0 postoupit do finále, kam se již dostal loňský mistr Interobal Plzeň. Helas se ale nevzdává a bude chtít sérii prodloužit. Co zaznělo z kabin?

Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol
Chrudim znovu neinkasovala a veze z Brna mečbol 01.05.2024

Evertonova kompletace hattricku završila druhé vítězství Chrudimi v sérii s Helasem se stejným skórem 6:0. Dvě branky přidal Radim Záruba a jednu Pavel Drozd. Východočeši mohou v pátek v Heřmanově Městci postoupit do finále, ve kterém si již své místo vybojoval Interobal Plzeň.