Démoni Česká Lípa si pozvali na středeční večer celek Tiradores Ústí n/L. , který je účastníkem ústeckého krajského přeboru a s přehledem si s protivníkem poradil.

Démoni Česká Lípa - Tiradores Ústí n/L. 14:2 (3:1)
Branky: 2. Rott (Fichtner), 10. Švec (Kořínek), 23. Cagaň (Švec), 24. Fichtner (Kotek), 30. Mažári (Kotek), 32. Rott (Fichtner), 32. Fichtner (Havrda), 34. Švec (Mažári), 36. Kořínek (Švec), 37. Kotek (Fichtner), 37. Fichtner (Havrda), 39. Havrda (Fichtner), 40. Mažári (Kořínek), 40. Švec (Kořínek) - 19. Kolátor (Dvořák), 31. Dvořák (Komárek).
Démoni: Sochůrek, Kirov - Hrdlička, Cagaň, Mažári, Švec, Havrda, Fichtner, Rott, Kotek, Kořínek.


U souboje se čekalo, jak si domácí Svarog Teplice, připravující se na start v nejvyšší soutěži, poradí s jedním z předních celků 2. ligy-západ, ale svěřenci trenéra Mukanova se vytáhli a vysoko zvítězili

Svarog Teplice - Zlej sen Liberec 8:2 (4:1)
Branky Teplic: Baran (Jean Carlos), Nene (Lucas Borges), Černý (Nene), Jemelianov (Černý), Nene (Jean Carlos), Vyleta (Jean Carlos), Černý (Kulhánek), Černý (Baran).

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?