Úvod utkání se povedl hostům a po dorážce Michala Mareše si dal vlastní gól Novotný. Od začátku do konce se hrál vyrovnaný futsal nahoru a dolů. Druhý gól padl až v 19. minutě, kdy ztrátu Záruby potrestal Rešetár a Chrudim vedla 2:0. Naději pro sešívané vykřesal v poslední minutě první půle Míča, který se štěstím prostřelil Jeana.

Stav 1:2 dlouho ve druhé půli nevydržel. Po necelých dvou minutách vybídl Rešetár ke skórování Felipeho a hosté vedli znovu o dva góly. Dvě minuty poté ale Pražané odpověděli: rohový kop Novotného si srazil do vlastní brány Michal Mareš. Místo vyrovnání však přišel klíčový náskok Chrudimi. Rešetár se sám uvolnil po pravé straně a trochu lacině prostřelil Vahalu – 2:4. Sedm minut navíc ERA-PACK nasměroval k titulu Slováček po rohu Koudelky – 2:5. Slavia už v power play neskórovala a Chrudim mohla slavit třináctý titul ve své historii!

SK Slavia Praha – FK ERA-PACK Chrudim 2:5 (1:2)

Statistiky

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.