Sešívání mohli rozhodnout už ve středu, ale zápas ve Zruči nezvládli. Hlavně jeho začátek, po kterém domácí Benago vedlo 5:1. Nakonec Středočeši vyhráli 8:5 a vynutili si minimálně čtvrtý zápas. Dramatická série tedy v sobotu nabídne své čtvrté pokračování a vy si ho nenechte ujít.

Víte, že…

- slávista Jan Lištván dal ve středu Benagu gól po roce na den přesně, navíc se poprvé trefil od svého zranění

- zápas vysílá živě CHANCE.cz a LivesportTV.cz

- nejproduktivnějším hráčem play off je zručský Saul, který dal sedm branek a na sedm přihrál

- nejlepším střelcem play off je slávista Antonín Hrdina

- zručského Tomáše Vnuka zřejmě nepustí do zápasu otok na nártu po faulu z posledního zápasu

Ohlasy aktérů

Martin Brychta (trenér SK Slavia Praha): „Ve středu jsme viděli, že do zápasu musíme jít od první vteřiny s maximálním zaujetím a odhodláním. Máme jiné schopnosti než Benago, kterými můžeme soupeře porazit jako v prvních dvou zápasech, právě na ty musíme spoléhat. Věřím, že s námi o historický postup přijde bojovat co nejvíce našich fanoušků. Všechny je tímto do haly co nejsrdečněji zvu.“

Beni Simitči (trenér FC Benago Zruč n. S.): „Doufám, že v sobotu opět přijdou do Edenu diváci, stejně jako ve druhém zápase. Jak z naší strany, tak i od slávistů. Přál bych si pořádnou atmosféru, aby měli hráči skvělou motivaci, která by je hnala k dobrému výkonu. Co se týká mých hráčů, myslím si, že jsme si nastavili správnou laťku. Od kluků očekávám stejný výkon jako ve středu. Ať vyhraje lepší tým. Doufám, že se rozhodčí připojí dobrým výkonem. Ve Zruči pískali jejich kolegové výborně. Měli bychom být kompletní kromě Vnuka, kterého zranil Míča. Jeho absence je velká škoda, protože má super formu a ve středu byl jedním z nejlepších. Dokonce bavil i diváky. Uděláme vše proto, abychom ještě vrátili sérii na pátý zápas do Zruče nad Sázavou.“

SK Slavia Praha – FC Benago Zruč n. S. (sobota 16:00, SH Eden, stav série 2:1)

Zápas vysílá živě CHANCE.cz a LivesportTV.cz!

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.