Davide, jak se těšíte na další play off?

Těším se moc, i když opět narazíme na Benago, na které se nám zrovna nedaří. Budeme se snažit Benagu to co nejvíce znepříjemnit.

Jak vidíte své šance proti Benagu?

Bude to velmi těžké. Nikdo nečeká, že postoupíme. Třikrát Benago neporazíme, ale sebrat Benagu zápas nebo dva, by se nám mohlo podařit. Na kvalifikaci v Kazachstánu jsem klukům z Chrudimi říkal, že se potkáme v semifinále. (smích)

Za poslední roky jste s Benagem bodovali jen jednou. Může to hrát roli nebo to z hlavy vymažete?

Na tohle vůbec nemyslíme. Navíc málo kluků si tu remízu pamatuje a v týmu Benaga je to podobně. Do série jdeme s tím, že nemáme co ztratit.

Kde má podle vás soupeř slabiny?

Benagu se příliš nechce vracet, takže šance je tu určitě z brejků. Díval jsem se na videa, že dostávají hodně branek i z rohů. Navíc jsem slyšel, že Sidnei už byl na letišti a měl odletět. Takže rozpoložení v kabině Benaga taky nebude úplně idylické.

Soupeř narážel na to, že máte v týmu hráče, kteří hrají fotbal v Rakousku, a ne vždy jste kompletní. Co byste mu vzkázal?

Vzkázal bych mu, že má pravdu. Už teď vím, že v pátek na televizní utkání máme v Rakousku zápas. Navíc hraje i Lacko, Outrata a myslím, že i Kuba Lidmila. Bohužel, je to tak.

Co musíte udělat proto, abyste postoupili?

Musí se sejít více věcí na jednou - forma hráčů, trocha toho štěstí a hlavně přístup s pokorou a respektem k Benagu. Každý zápas začíná od stavu nula-nula. Nemáme co ztratit.

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.