Složení čtvrtfinálových dvojic:
Už ho dobře znáte, ale jen pro pořádek, ať máte všechny informace na jednom místě:
ERA-PACK Chrudim - SKP Ocel Třinec
Benago Zruč n/S. - Rádio Krokodýl Helas Brno
Gardenline Litoměřice - Sparta Praha
Interobal Plzeň - Slavia Praha

Datum, kdy budeme znát termíny čtvrtfinále:
Účastníci čtvrtfinále mají povinnost nahlásit termíny svých čtvrtfinálových utkání do pátku 7.4.2017, přesně do 12:00 hod. Budou známé termíny všech pěti utkání ve všech sériích, pochopitelně se začíná na půdě lepšího týmu po 22. kolech, hraje se na tři vítězství.

Čtvrtfinálové televizní utkání:
Již jsme avizovali, že Česká televize odvysílá jedno čtvrtfinálové a jedno semifinálové utkání v přímém přenosu. Z první fáze play-off je TV přenos připravený na pátek 21.4.2017 s časem výkopu v 18:00 hod. Aktuálně se vedou jednání o tom, který zápas se na obrazovkách objeví. "Favoritem" je aktuálně utkání Litoměřice - Sparta.

Semifinálové televizní utkání:
Obdobně je již známý termín, který Česká televize vyhradila pro semifinálový duel. Je jím sváteční den, pondělí 1.5.2017, s časem výkopu 18:05 hod.

Grémium prvoligových klubů:
Setkání zástupců klubů Chance futsal ligy se uskuteční ve středu 19.4.2017 od 17:00 hod v Praze na Strahově.

Termíny pro čtvrtfinálovou sérii:
Čtvrtfinálová utkání musejí být odehrána od 14.4. do 3.5.2017. Do tohoto rozmezí se musí vejít všech pět utkání, což je maximální počet, na který se mohou série protáhnout. A již 5.5.2017 mohou zahájit své boje semifinálové série.

Superpohár 2. lig:
Přímo play-off se to netýká, ale: již tento pátek 7.4.2017 od 20:30 hod. se v nové mělnické hale střetnou vítězové obou skupin 2. ligy, Olympik Mělník a Gamaspol Jeseník o tzv. Superpohár 2. lig. Nabízí se tak možnost vidět oba nováčky příští sezóny nejvyšší soutěže v akci!

Další aktuality

Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick
Chrudim přejela mistra, Pavel Drozd nastřílel hattrick 09.09.2024

Chrudim s přehledem ovládla souboj s mistrovskou Plzní a zvítězila vysoko 8:2. Svěřenci Matěje Slováčka dominovali od samotného začátku, svůj poločasový čtyřbrankový účet po změně stran zdvojnásobili. Pavel Drozd zaznamenal hattrick.

Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami
Výsledky: Chrudim zdecimovala Plzeň před televizními kamerami 09.09.2024

Druhé kolo 1. Futsal ligy nabídlo hned pět zápasů v pátek večer! Kolo dohrál pondělní televizní zápas na ČT sport, ve kterém fanoušci viděli reprízu loňského finále mezi Plzní a Chrudimí. 

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.